10 ani Kangoo Jumps Romania

10 ani kangoo jumps romania
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 ani Kangoo Jumps Romania

 

10 ani Kangoo Jumps Romania – unul din cele mai mare evenimente de fitness din acest an, e pe cale sa se apropie. E un eveniment caritabil organizat de Kangoo Jumps Romania impreuna cu asociatia M.A.M.E. iar toate fondurile adunate vor merge catre copiii bolnavi de cancer.

10 ani kangoo jumps romania fantastic fit iasi

Scopul principal al asociatiei este si va ramane intotdeauna, de a fi un real sprijin pentru sistemul medical din tara. Kangoo Jumps Romania sustine periodic evenimente pentru a o ajuta. Haideti sa ne alaturam si noi in aceasta mare familie iubitoare de sport si cu sufletul mare.

Mai e putin pana pe 17-18 martie (data evenimentului), asa ca e timpul sa ne mobilizam.

Printre obiectivele evenimentului, avem urmatoarele:

1. Social – e a noua colaborare Kangoo Jumps Romania – asociatia M.A.M.E. De ce? Pentru ca vor sa ajute copiii ce sunt in lupta cu cancerul, in masura in care pot, impreuna cu noi toti. Dupa cum spuneam si mai sus, toate veniturile stranse, vor fi donate.

2. Aniversare – 10 ani Kangoo Jumps Romania. Kinga Sebestyen sarbatoreste al 10-lea an al activitatii sale in lumea Kangoo Jumps. Da, 10 ani sunt de cand acest minunat sport a pasit pentru prima data in tara (Miercurea-Ciuc). Uitati ce frumos s-a dezvoltat pana in momentul de fata. E un eveniment de fitness de nivel inalt la care vor participa nume mari din industria fitness-ului si vor impartasi din cunostintele lor. Vezi aici lista completa a presenterilor.

Calendarul evenimentului e urmatorul:
Prima zi (17 martie 2018)
          – Power Fitness
          – Dance Fitness
          – Kick & Punch Fitness
A doua zi (18 martie 2018)
          – Workshop-uri
          – Seminarii
          – Q&A cu presenteri internationali
          – Seminarii business
          – Expozitii de fitness
          – Marketing tricks

3. Lansarea academiei de fitness a Kingai. Scopul acesteia, e de a aduce sub o umbrela toate activitatile care pot fi realizate pe ghete de rebound.

Noi suntem fantastici, oamenii sunt fantastici, voi sunteti fantastici, asa ca haideti sa imbinam pasiunea pentru sport cu placerea de a face fapte bune. Facem strigarea pentru un eveniment memorabil.

Va promitem ca ne vom distra, vom munci si vom afla lucruri extraordinare. Si ai mult de atat, vom face o fapta buna.

Mai multe detalii despre evenimentul 10 ani Kangoo Jumps, gasiti pe pagina oficiala Kangoo Jumps Romania.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *