CUM SĂ OBȚII UN CORP DE INVIDIAT ÎN DOAR 6 PAȘI

personal training 5
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

CUM SĂ OBȚII UN CORP DE INVIDIAT ÎN DOAR 6 PAȘI

10897902_616236721815624_9059427897427894095_n

Să ridice mâna acea persoană care nu a zis niciodată: „De luni încep să citesc cartea X.”, „De luni încep să mănânc mai sănătos.”, “De luni voi urma niște cursuri de dans.” sau “De luni voi merge la sală.” Suntem convinși că măcar odată ai amânat începerea unui lucru din diferite motive. Poate din lipsă de motivație, nu ai avut starea neceară, ai considerat că acel lucru nu este destul de important încât să îi dai atenție sau efectiv nu ai avut chef.

Însă dintre toate lucrurile menționate mai sus, „cercetătorii Fantastic Fit ” susțin că „De luni încep să merg la sală.” este fraza cea mai utilizată.

De aceea, dorim să îți oferim niște tips & tricks pe care să le folosești atunci când  îți trece prin cap gândul de a anula ședința de fitness de astăzi. Citește în continuare să afli ce trebuie să faci pentru a dobândi motivația necesară îndeplinirii obiectivului tău.

  1. Setează-ți un obiectiv principal! Fie că îți dorești să pierzi din greutate sau să îți tonifiezi corpul este foarte important să ai de la început un obiectivi foarte bine definit.
  2. Stabilește un termen limită pentru îndeplinirea obiectivului!
  3. Adoptă o gândire pozitivă! Ai încredere în tine și în acțiunile pe care le faci pentru a-ți atinge obiectivul!
  4. Participă la antrenamente de grup ghidate de un antrenor sau apelează la un antrenor personal! Acesta va fi acolo și va avea grijă să execuți corect exercițiile, te va încuraja și nu te va lăsa să renunți. În plus, dacă participi la antrenamentele de grup vei putea beneficia și de energia grupului.
  5. Încearcă să ai o alimentație echilibrată! Nu trebuie să urmezi o dietă strictă pe care de abia aștepți să o termini ca să te reîntorci la vechile obiceiuri alimentare. Aceasta este cea mai greșită abordare.
  6. Fii perseverent! Chiar dacă ți se pare greu și îți dorești să renunți, fă pași mici dar importanți!

photo-1470468969717-61d5d54fd036

Suntem convinși că dacă vei respecta pașii menționați mai sus, vei putea să îți îndeplinești obiectivul stabilit. Și partea cea mai bună este că echipa Fantastic Fit îți poate fi alături în acest drum al tău.

La noi vei găsi o multitudine de activități, o echipă foarte bine pregătită, echipamente sportive speciale, antrenamente în fiecare zi și dorința noastră de a te ajuta să fii în cea mai bună formă a ta!

Noi nu te slăbim din ochi!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *