POUND – Rockout Workout

pound fit iasi romania
Creat de doua fete care practica drummingul, POUND imbina antrenamentul cardio pe interval cu drummingul pentru a oferi un antrenament provocator si energic. Acest antrenament poate deveni o dependenta daca il incerci. Oricine adora antrenamentele de grup si are nevoie de muzica sa ramana motivat, trebuie sa incerce POUND cat mai curand posibil. Iata de ce!

1. Este un antrenament rapid: de la inceput la sfarsit, ai parte de miscari pline de viata si piese ritmate ce dau antrenamentului o senzatie fresh. In nici un caz nu putem vorbi de pozitii inconfortabile pentru o perioada mai lunga; in timpul antrenamentului esti mereu in miscare, mereu in schimbare si mereu iti impingi corpul catre limitele sale. In plus, nici nu simti cum trec cele 45 min, timpul trece foarte repede.

2. Este un antrenament full-body: in timp ce unele antrenamente se focuseaza pe anumite zone ale corpului, POUND este un antrenament full-body si targeteaza principalele zone cu probleme. O mare parte din antrenament este realizata in pozitie de genuflexiune, prin urmare, miscandu-te permanent in sus si in jos, coapsele, fundul si abdomenul sunt mereu puse la treaba. Instrumentele POUND, Ripstix, nu sunt doar de distractie: cantarind aproximativ 125 gr si fiind mai scurte decat betele clasice de drumming, sunt concepute in asa fel incat sa maximizeze antrenamentul bratelor.

3. Dai frau liber surplusului de energie ( sau iti descarci nervii :) ). Dupa o zi lunga, ce poate fi mai captivant decat sa iei o pereche de Ripstix si sa te elimini de stres si de probleme cu POUND? Fie ca stai pe saltea sau in picioare la o melodie noua, totul pare mai usor si mai distractiv! Lovesti de podea cu o pereche de bete de drumming de culoare verde neon!

Daca esti pregatit/a sa incerci un antrenament POUND, Fantastic Fit te asteapta cu mare drag sa te eliberezi de energie. Partea interesanta e ca nu ai nevoie de cunostinte de drumming sa poti lua parte la un antrenament POUND.

Creatoarele conceptului spun ca se pot arde pana la 900 calorii pe parcursul unui antrenament. Pe langa asta, ajuta la imbunatatirea ritmului, sincronizarii, coordonarii, vitezei, agilitatii, rezistentei si muzicalitatii. In plus, numeroase studii au aratat ca drummingul ajuta la reducerea stresului.