Andreea – Ioana Curuliuc

Andreea – Ioana Curuliuc 

„Când vrei să renunţi, aminteşte-ţi motivele pentru care ai început!”

Andreea

A început să participe la orele de Kangoo Jumps din curiozitate. Pe parcurs, aceasta s-a transformat în pasiune iar, în prezent, spune cu mândrie că este un stil de viaţă.

Iniţial a avut abonament cu două şedinţe pe săptămână crezând că din cauza programului încărcat pe care îl avea nu va putea face faţă. După prima lună si-a dat seama că dacă iţi doreşti ceva din tot sufletul vei reuşi; aşa a ajuns de la două şedinţe pe săptămână la patru.

Era foarte stresată şi deranjată de faptul că se îngrăşase câteva kilograme si iși dorea să slăbească prin orice mijloace. La început acesta a fost scopul ei, pentru asta mergea aproape zilnic la sală. Cu timpul, a realizat că totul se transformase în plăcere, participa la orele de Kangoo pentru că asta o făcea fericită. După o zi în care alerga în stânga şi în dreapta, seara mergea în locul în care se simţea cel mai bine. Câteodată ajungea extenuată la oră dar asta conta cel mai puţin deoarece la final era foarte mulţumită că reuşise să facă şi în ziua respectivă ceva pentru ea şi pentru corpul ei încat restul lucrurilor erau minore.

”De la începutul anului 2016 şi până în prezent cred că pot număra pe degetele de la o mână orele de la care am lipsit (p.s: cred că mai mult am lipsit de la cursurile din facultate decât de la orele de Kangoo). Am făcut mereu tot ce a ţinut de mine să pot ajunge la sală şi să dau tot ce am mai bun. În momentul de faţă nu mă văd renunţând vreodată la Kangoo Jumps însă, daca voi fi nevoită să o fac din diverse motive cred ca aş simţi cum se desprinde o bucăţică din mine.”

Certificari:

  • Instructor Aerobic – Fitness