Antrenamente personale gratuite cu castigatoarea concursului

L.D.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Antrenamente personale gratuite cu castigatoarea concursului

Daniel a inceput antrenamentele personale gratuite cu L.D. pe 15.08.2017, iar in urmatoarea perioada puteti urmari evolutia acestei colaborari. Probabil stiti ca in luna august a fost desemnata castigatoarea unui concurs in urma caruia s-a ales persoana pe care o va indruma Daniel timp de 3 luni pentru a-si indeplini obiectivele stabilite initial. De aceasta data a fost cautata o provocare mare.

L.D.

Avem o tanara de 29 ani ce isi doreste sa slabeasca ultimele 4 kg, in contextul in care a participat timp de 3 luni la antrenamente de grup intense si a oscilat in jurul aceleasi greutati (+- 1 kg). Dupa cum stiti ultimele kg sunt provocarea cea mai mare pentru orice persoana, mai ales ca vorbim de un procent de grasime de doar 21,3 %. Daniel a mai avut in trecut astfel de initiative prin care nu a urmarit sa ajute doar o singura persoana, ci sa ii influenteze si pe cei din jur aflati in situatii similare, sa produca exemple pozitive si sa ii motiveze sa-si indeparteze fricile si sa actioneze.

Cazul actual este unul in care se regasesc foarte multe persoane ce merg la sala. Tanara de 29 ani avea la evaluarea initiala 65 kg, 174 cm inaltime, 21,3% grasime, 69,5 cm in talie… Aici se zbat cele mai multe fete cu gandul la ”six pack” si in final doar un procent foarte mic reuseste sa si obtina mult doritele ”patratele”. Vom expune treptat experientele prin care va trece, atat din perspectiva antrenorului, cat si din perspectiva participantei. A avut parte deja de tot felul de tentatii si asteptam sa va impartaseasca si voua cum a trecut peste ele sau de ce a cedat in unele cazuri si unde a gresit.

Dupa primele 3 saptamani: ”L.D. a trecut deja prin multe tehnici de antrenament si a raspuns foarte bine. Nu este usor la antrenament, nu este usor nici in celelalte 47 ore pana la urmatoarea sedinta. Ne intalnim de 3 ori/saptamana si incercam sa lucram inteligent. Nu sunt adeptul antrenamentelor de 2-3 ore zilnic din mai multe considerente. Unul la care sunt sigur ca tineti foarte mult este timpul. Vreau ca prin acest caz sa reusim sa dam un exemplu celor din jur si sa le putem transmite din datele ce ne-au ajutat sa obtinem un rezultat bun. Stiu ca asteptarile sunt mari in general, daca nu vorbim de 9-12 kg slabite intr-o luna nu este nimic spectaculos. Nu am cautat ceva spectaculos. La greutatea si la caracteristicile somatice si functionale ale participantei obiectivele sunt altele.

Anamneza este mult mai complexa, v-am transmis doar cateva din date. Rezultatul final depinde foarte mult de ea si de ceea ce face in afara antrenamentului pentru ca in cele 60-70 minute puteti fi siguri ca da tot ce are mai bun. ”

Daniel Doroftea, Personal Trainer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *