Antrenamentele personale gratuite cu castigatoarea concursului – episodul 2

PT 3
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Antrenamentele personale gratuite cu castigatoarea concursului – episodul 2

PT 3Dupa prima saptamana L.D. a slabit 1 kg, de la 65 kg la 64 kg (inaltimea de 1,74). Un start foarte bun, dar care nu s-a mentinut pe parcurs. Dupa 6 saptamani de colaborare avea cu 200 g mai mult ca in momentul primei masuratori.

Daniel ne povesteste mai jos cateva aspecte din aceasta colaborare:

”La inceputul colaborarii am incercat sa o responsabilizez cat mai mult, sa incerc sa o tin focusata pe obiectivul ei, dar dupa primele 2 saptamani am lasat-o sa ia propriile decizii. Am stabilit sa lucram impreuna o perioada de 3 luni si am preferat ca in aceasta perioada sa ii ofer experiente ce o pot ajuta in continuare. Nu vreau sa ma tin de ea sa slabeasca 5 kg si dupa prima sau a doua saptamana de cand am terminat antrenamentele sa le puna inapoi.

Nu imi doresc ca dupa aceasta aventura sa castige inapoi tot ce a pierdut (kg sau procente de grasime). Incerc sa o ajut sa ia singura deciziile corecte, sa isi dea seama ce isi doreste cu adevarat, sa obtina mici victorii (sa incapa intr-o pereche de blugi pe care ii purta in urma cu mai multi ani, sa atinga un anumit prag al greutatii etc.), sa greseasca, sa realizeze din nou ce conteaza cu adevarat pentru ea, sa cada din nou, sa gaseasca resursele de a se ridica…sa invete din aceste experiente si sa devina mai puternica pentru ca in final sa isi cunoasca corpul mai bine, sa se cunoasca pe ea mai bine.

Poate fi mica aceasta perioada de timp dar eu cred ca vom reusi sa indeplinim ce ne-am propus. Cred ca deja a invatat multe si acest lucru va fi decisiv, comparativ cu o persoana ce incearca o viata intreaga diferite tipuri de diete si antrenamente si esueaza de fiecare data, iar in final cedeaza si da vina pe genetic si metabolism. L.D. este deja la alt nivel din acest punct de vedere.

Cred ca am reusit sa transmit aspectele corecte, necesare pentru a reusi sa indeplineasca obiectivul.”

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *