Carciuc Oana Alexandra

Oana Alexandra Carciuc 

„Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta”
 Alexandra
In urma cu 5 ani, datorita prietenei mele, instructor de aerobic, am hotarat sa merg la sala pentru a incerca un nou tip de antrenament, diferit pentru mine in comparatie cu sportul practicat in trecut (tenis, handbal). Dupa primele sedinte de antrenament ma simteam foarte bine, dar aveam o nemultumire, nu puteam executa exercitiile cu mai multa usurinta, deoarece, fiind la inceput, nu aveam o rezistenta la efort foarte buna. Din momentul respectiv ambitia m-a facut sa imi doresc mai mult. Usor usor corpul meu a capatat rezistenta si eu eram mult mai fericita si determinata sa lucrez cat mai mult pentru a avea corpul mult dorit. Au trecut un an, doi si eu am continuat sa merg la sala din dorinta de a invata mereu cate ceva nou si de a experimenta alte tipuri de antrenamente. Din acest motiv am schimbat mai multe sali, diferiti instructori, pentru a putea face diferenta intre orele de antrenament.
 
Sedintele de antrenament la care lipseam imi induceau o stare mai putin buna si ma faceau sa astept cu nerabdare sa merg a doua zi. Au trecut 5 ani in care m-am dedicat fitnessului, care m-a facut sa imi doresc sa impartasesc si altor persoane tainele acestei minunate activitati.
 
Sunt studenta la Medicina si imi place sa ajut oamenii, sa lucrez cu ei, sa ii determin sa se simta mai bine si sa plece multumiti dupa ce le-am oferit ajutorul meu.
 
Iubesc sa fac parte din echipa ”Fantastic Fit” si mi-am propus sa impartasesc tuturor celor binevoitori tainele fitnessului si rezultatele acestuia asupra starii de sanatate si a aspectului fizic!
 
Recent, Alexandra a participat la workshop de Pilates: ManUp Pilates, PulseRoll Pilates.