Cristina Dorofte

Cristina Dorofte

Cristina

Sportul a facut parte din viata Cristinei inca din copilarie, cand a inceput sa practice din placere scrima, ajungand sa activeze ca sportiv profesionist timp de 8 ani. A renuntat pentru a incepe un nou drum, si anume pentru a urma Facultatea de Medicina. In 2015, s-a orientat spre o viitoare specialitate, dandu-si seama ca a venit timpul sa reia activitatea fizica din numeroase considerente (pentru a ameliora stresul si, mai ales, pentru a avea o conditie fizica buna, necesara viitorului job, iar aspecte precum imbunatatirea aspectului fizic, adaugandu-se pe parcurs).

Timp de jumatate de an a incercat sa colaboreze cu diferiti antrenori si diferite sali, pana cand a ajuns la primele antrenamente la Fantastic Fit. De atunci, se antreneaza alaturi de ei, ajungand sa isi doreasca sa se alature echipei si sa ajute la dezvoltarea salii si conceptului.

“Acum ma ocup de voi, toti cei care calcati pragul Fantastic Fit si va rog sa nu ezitati sa ma contactati pentru orice nelamurire ati avea sau orice dificultate ati intampina, mai ales legate de program, site, abonamente si alte detalii organizatorice. Asadar, va stau la dispozitie oricand si ne vedem la antrenamente!”

 

Cristina Elena Dorofte,

Asistent Manager