Cristina Ofileanu

Cristina Ofileanu

20201024_120427

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pasiunea pentru sport și mișcare a dobândit-o încă din copilărie. La vârsta de 6 ani a început sa practice gimnastică ritmică, iar de-a lungul timpului a practicat tenis de câmp, dans sportiv și handbal.

Cum prima dragoste nu se uita niciodată, de la vârsta de 11 ani a reînceput să practic gimnastică ritmică, apoi a continuat cu gimnastică aerobică. A participat la peste 15 concursuri de gimnaștică, câștigând de fiecare data un loc pe podium.

Pentru a transforma pasiunea în carieră, a studiat la Facultatea de Educație Fizică și Sport, devenind astfel profesor atât pentru nivel primar, gimnazial, dar și liceal. La Master a optat pentru specializarea în Fitness și Estetică Corporală, obținând astfel calificarea de instructor de fitness și aerobic.

În anul 2014 a lucrat ca monitor de schi pentru copii la un club din Iași.
În 2015 a debutat în cariera de instructor de aerobic și antrenor personal. De atunci și până astăzi  s-a dezvoltat și perfecționat pe plan profesional pentru clasele de aerobic de tip Pilates, Kangoo Jumps, Circuit Training, Gym Ball, Tae Bo, Tabata, Boxing, Step Aerobic și Functional Step.

În 2019 a participat la Convenția Internațională de Fitness organizata de Fitness Scandinavia la București.

În prezent este mamă a unui pusti de 4 ani căruia îi plac plimbările cu bicicleta, înotul, cățărările și urcatul pe munte.