Despre noi

In octombrie 2013 am inceput sa predam primele ore de Tae Bo in locatia din Tudor Vladimirescu. Pe parcurs, datorita dezvoltarii echipei cu care lucram, am inceput sa introducem si clase de BOSU/Step Aerobic. In scurt timp, observand dorinta participantilor la programele noastre pentru antrenamente mai intense, am adaugat FIT.

In vara anului 2014, Cardio Boxing a intrat in program urmand ca in toamna aceluiasi an sa incepem si clasele de Kangoo Jumps. La doar o luna, a aparut si noua locatie din Copou unde am introdus pentru inceput clasele de Kangoo Jumps, fiind urmate cele de Tae Bo.

Am observat multe modificari in industria fitness-ului in anii nostri de activitate, dar filosofia noastra a ramas si va ramane aceeasi: sa oferim cele mai bune programe, instructori autorizati pregatiti sa le ofere clientilor experiente energice, placute si motivante.

Scopul nostru este de a ne asigura ca primiti cele mai bune servicii de pe piata.
Poate nu intotdeauna facem totul perfect (pana la urma urmei suntem oameni) dar promisiunea noastra este ca vom incerca sa indeplinim urmatoarele standarde ale serviciilor:

 

Un calduros “Bun venit!”

Nu iti poti forma o parere despre o haina noua, o masina noua, o activitate noua, fara sa o incerci intai, asa ca de ce sa fie altfel in cazul unei sali de fitness? De aceea esti binevenit sa vii sa incerci toate activitatile practicate si sa te hotarasti care crezi ca ti se potriveste mai bine.

 

 Servicii

Calitate garantata: fiecare membru al echipei noastre are calificarile necesare pentru desfasurarea activitatii la nivel profesionist si este disponibil oricand pentru suportul de care ai nevoie.
Tinem cont de parerea ta: parerile membrilor modeleaza ceea ce facem. Contactam frecvent toti membrii pentru feedback referitor la programele noastre si nu ne oprim pana nu e 100% pozitiv.

 

 Siguranta

Fiecare piesa din echipamentul de lucru este verificata regulat pentru a ne asigura ca se poate folosi in siguranta. Pe scurt, esti pe maini bune.

 

Un sincer “La revedere”

Daca din anumite circumstante nu mai poti continua activitatile noastre, anunta-ne si iti poti face un prieten fericit. Iti oferim un Voucher cu o sedinta gratuita pentru un prieten, valabil pentru orice program.

Echipa noastră