Doarbes Daiana Mihaela

Doarbes Daiana Mihaela

daiana

Despre Fantastic Fit am auzit pentru prima data la o prietena draga mie, ce dorea sa incerce orele de Kangoo Jumps cat mai repede cu putinta. Tin minte si acum entuziasmul pe care il avea despre echipa si gandul ca o activitate fizica i-ar prinde foarte bine. M-a convins in cele din urma ca merita incercat macar o singura sedinta si ca si-ar dori sa nu mearga singura.
Nu este ceva de laudat, dar recunosc ca sportul pentru mine nu a fost niciodata o placere si din aceasta cauza, cu greu, m-am lasat convinsa sa merg la sala de sport. Ei bine, acum, iata-ma aici, printre cei mai minunati oameni!! Primele mele sedinte au fost de Kangoo Jumps, apoi am incercat orele de Circuit Training, iar aceste activitati au inceput sa faca parte din programul meu, aproape zilnic.
Rezultatele nu au incetat sa apara, iar dorinta de a face cat mai multa miscare si de a mentine un echilibru in alimentatie pot spune ca m-au transformat aproape radical.
Am devenit o persoana mult mai responsabila, mult mai sociabila si ambitoasa, increzatoare in mine si in faptul ca oricine se poate schimba sau poate fi schimbat in mai bine.
Sunt studenta la Facultatea de Medicina dentara, acest lucru implicand contactul cu oamenii in permanenta si o grija deosebita de cei ce au nevoie de ajutorul meu. Imi place sa lucrez cu oamenii si mai ales sa ajut, indiferent de situatie. Astfel am reusit sa ocup postul de asistent manager, intrant in contact direct cu voi si ocupandu-ma cu sporita atentie de programarile orelor si ajutorul acordat voua, in privinta oricarei nelamuriri.
Sunt ambitioasa si imi place perfecta organizare a lucrurilor, iar impreuna cu cei din echipa, voi incerca sa va motivez cat mai mult, sa va ambitionez si sa fiti determinati sa veniti cat mai des la sala, activitatea fizica sa devina o obisnuita si o placere, asa cum a fost si in cazul meu!