DreamTeam la MFB Brasov

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

DreamTeam la MFB Brasov

(story teller, Ioana)

Da, am fost la MBF Brasov, cu echipa mare, dupa cum stiti. Nu doar mare, ci a fost cea mai tare echipa, #DreamTeam cum i-am zis eu. Trebuia sa fie si mai mare dar Diana si Malina, din motive obiective, au fost nevoite sa renunte pe parcurs. Cand e un eveniment local, e usor de strans echipa fantastica (nu foarte, dar oricum, nu implica deplasare si clar se poate implica mai multa lume). Faptul ca am reusit sa ne mobilizam 11 fantastici, sa lucram timp de 2 saptamani la o coregrafie, sa mergem pana in Brasov si sa ii dam pe spate cu munca noastra, eu spun cu tarie ca e o realizare.

MFB Brasov Fantastic Fit Iasi Dream Team

Sunt recunoscatoare, sunt mandra de fantasticii mei, sunt bucuroasa pana la cer la ingeri si inapoi. Am muncit dar ne-am si distrat seri la rand, va veni si povestea intreaga in curand, dar pana atunci, va fac cunostinta cu fiecare in parte, in ordinea in care erau aranjati pe scena, din fata in spate, din stanga in dreapta.

Elena B

MFB Brasov Fantastic Fit Iasi Dream Team
Ea e cea mai veche fantastica din echipa. Am aflat de la ea ca la primul antrenament de Kangoo, eu i-am fost instructor, desi fusese in Copou. Asa s-a nimerit sa ne cunoastem. De un an si … (sper sa nu gresesc), e prezenta pe front in fiecare zi, cu mici exceptii, cand nu e in localitate. Am incercat sa o iau in echipa si anul trecut la MFB Iasi dar era in concediu. Ar fi vrut, dar nu a putut. Anul acesta nu a scapat de mine si nici eu de ea. A fost printre primele care au strigat “prezent” in coregrafie. M-am bucurat enorm.

 

 

 

 

Bogdan

MFB Brasov Fantastic Fit Iasi Dream Team
Singura parte masculina din echipa, cu doar 3 antrenamente de Kangoo Jumps la activ, pana sa ni se alature. Imi amintesc si acum prima data. Intreb ca pe toata lumea noua daca a mai facut Kangoo inainte sa ii predau ghetele. A fost un “Nu”. Deci nu aveam asteptari prea mari. Stiti ca eu lucrez pe coregrafie si spre surprinderea mea, Bogdan a facut-o perfect. Mintea mea deja lucra intens: “da, sigur m-a pacalit si are experienta, face misto de mine”. Dar nu a fost asa, m-am inselat. Coregrafia pentru MFB a invatat-o la fel de usor ca pe celelalte. Da, experienta de dansator si-a spus cuvantul. Are muzica si miscarea in sange si nimeni nu i-o poate lua.

 

 

 

 

Raisa

MFB Brasov Fantastic Fit Iasi Dream Team
Un am si 3 luni ne leaga si nimic nu ne poate desparti, acum avem aceeasi pasiune si nici nu se punea in discutie sa nu fie parte din echipa. Kangoo Jumps e activitatea ei preferata, deci orice coregrafie as face, ea e in dreapta mea si o face perfect (ei, mai da si cu virgula, ca si la mine de altfel, dar o scoatem la capat). Cand am inceput repetitiile era pe front dar a urmat concediul si a revenit abia in ultima zi. Asta nu a oprit-o sa repete coregrafia pe holul locatiei in care era cazata. De fapt, nici nu avea de ales, a avut tema, ca la scoala, in vacanta mare. 😂

 

 

 

 

 

Crina

MFB Brasov Fantastic Fit Iasi Dream Team
Crina sau “verzisor”…mi-o amintec de cand a venit prima data, la fel, colorata verde/albastru pe par. Pe vremea aceea aveam si eu nebunii de astea pe par, deci era un al doilea eu, nu avea cum sa nu mi se intipareasca imaginea ei. A fost sufletul echipei, ne-a amuzat pe toti la repetitii. Ea si “crucea” ei mare si lata dinainte, sa iasa bine repetitia. Se mai enerva cand nu ii iesea ceva, trantea cu gheata de pamant, dar pleca intr-un colt si repeta pana ii iesea. Sa nu uitam nici de “chiloteii” din dantela din serile in care lucram la fuste. 😂😂 Crina, ai fost sufletul echipei, ma repet.

 

 

 

 

Elena F

MFB Brasov Fantastic Fit Iasi Dream Team
Ea a inceput sa frecventeze Circuit si Pound dar la un moment dat a vrut sa testeze si Kangoo. Ce sa zic? Dragoste la prima incercare? Sa ne zica ea. 😁 Da, i-a placut ce-i drept apoi parca nu se mai dadea dusa de pe ghete. Cand am format echipa, ea nu stia daca poate veni la Brasov, asa ca a stat deoparte. Dar a venit si ziua in care a spus “da”. Am repetat separat cu ea si Bogdan, le-a iesit bine pentru prima oara si eu eram bucuroasa sa am fantastici buni cu care sa iasa coregrafia cea mai tare la Brasov. Ca sa fie sigura ca ii iese perfect, mai repetat si singura acasa.
Elena, te astept, mi-e dor de nebuneala ta!

 

 

 

 

Luminita

MFB Brasov Fantastic Fit Iasi Dream Team
Ea si Ioana de putin mai jos au aproape 2 ani de cand sar cu mine. Zilnic la sala in ultimele x luni (nici nu le mai stiu numarul), frecventeaza Kangoo de 2 ori pe saptamana. La fel ca in cazul Elenei B, trebuia sa fie in coregrafie si anul trecut, dar concediul a impiedicat-o. E una din cele mai muncitoare fantastice de la sala, mereu serioasa, concentrata si da 100% din ce poate. Nu se opreste decat la un gat de apa si stiam de la inceput ca orice coregrafie ii va iesi perfect.

 

 

 

 

 

Valentina

MFB Brasov Fantastic Fit Iasi Dream Team
Asa cum se mai obisnuieste, e fantastica adusa de fantastica. Da, Elena B. mi-a adus-o de mana (nu chiar, exagerez, a tarat-o 😂😂, glumesc iar). E un om fantastic, vesel si mereu cu mana pe mancare (daca citesti ma bati 😂) dar nu se vede, uitati-va si la poza cu ea. Nu are foarte multe ore de Kangoo la activ dar stiam ca poate asa ca am tras de ea, am corectat unde era cazul si a repetat pana muzica ii dicta pasii.

 

 

 

 

 

 

Mihaela

MFB Brasov Fantastic Fit Iasi Dream Team
Mihaela, Mihaela… Ea e genul care nu era in vant dupa coregrafii dar si-a propus sa incerce. Imi amintesc si acum cand mi-a scris: “Incerc, daca nu-mi iese, renunt!”. Recunosc, i-am speriat putin la inceput: “Treaba e serioasa, cui nu ii iese dupa cateva repetitii, OUT!” Dar nu aveam de gand sa fac asta, doar incercam sa ii motivez, voiam sa dau o sansa oricui. A vrut sa renunte de cateva ori, dar stiam cat a muncit, cat se concentreaza sa tina minte fiecare pas si nu am lasat-o sa plece. Imi tot amintesc fata ei suparata seara cand plecam acasa, ca s-a incurcat iar. I-a iesit pana la urma. Suntem oameni, mai uitam, mai gresim. Si eu uit, si eu gresesc dar important e ca vrem si muncim pentru ce vrem si in final iese.

 

 

 

 

Paula

MFB Brasov Fantastic Fit Iasi Dream Team
Experienta Paulei cu Kangoo a inceput din greseala cand am schimbat orele antrenamentelor de sambata si nu a fost pe faza sa observe. Venise la circuit dar s-a pricopsit cu Kangoo. Dupa, a tot venit pentru ca i-a dat de gust. Ma gandesc ca mai e nevoie de cate o “greseala” din asta din cand in cand, ca te ajuta sa descoperi ceva ce pe viitor iti poate placea sa faci. Activitatea ei preferata era Pound-ul asa ca introducerea ripstix-urilor in coregrafie, a fost pe placul ei. La fel ca Valentina, nu avea multe ore de Kangoo la activ dar e genul de persoana care prinde repede asa ca nu am avut emotii cu ea.
O sa imi fie dor de tine! 🤗

 

 

 

 

Ioana

MFB Brasov Fantastic Fit Iasi Dream Team
A venit odata cu Luminita, dupa cum ati citit mai sus. Imi amintesc ca imi tot spunea anul trecut cat de rau ii pare ca nu a prins MFB Iasi si echipa de coregrafie. Dar anul acesta era cu gura pana la urechi. 2 antrenamente de Kangoo pe saptamana si faptul ca mereu ii iesesu coregrafiile nu lasau nici urma de indoiala ca nu se va descurca. Experienta ei nu mi-a dat emotii, stiam ca ii va iesi perfect. E genul perfectionist. Imi amintesc de un final de repetitie in care mi-a zis: “Ma incurc rau? Sa mai vin? Poate e mai bine sa ies din echipa!”. Really? Mici greseli am avut toti pe parcurs si le-am corectat. Cine sa o lase sa iasa? Mos Craciun inca nu e pe frecventa! 😂
A fost perfect, Ioana!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *