Emoție și Motivație – Bursierul Focus

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

focus logo imbunatatit

Credem că textul ce urmează nu are nevoie de nici o descriere sau introducere, pentru că sunt cuvinte venite din suflet ce au puterea de a trece bariera device-ului pe care le citești și îți ajung la suflet! Așa cum ne-au ajuns și nouă.

Vă lăsăm mai jos câteva cuvinte scrise de bursiera noastră fantastică de la Focus!

 

“Încă îmi sună în minte cuvintele prietenelor când le-am spus că am câștigat concursul lansat de Gianina și Daniel de la Fantastic Fit! Participarea gratuită în programul Focus. ”Felicitări, Laura…. ”o să te rupă”, ai să vezi ce fain este… dar foarte greu”. Toate cuvintele lor m-au încurajat și mai mult.

Știi cum e când lucrurile se așează cum e mai bine, cum Universul lucrează pentru tine și îți aduce în cale experiențe și oameni potriviți? Am primit exact ce aveam nevoie și nu pot decât să fiu recunoscătoare pentru asta.  Intrasem într-o perioadă în care nu mai aveam puterea să mă apuc de slăbit…. totul părea în zadar. După mai bine de un de an de tratamente cu hormoni, am pus pe mine peste 15 kilograme, totul părea gri… aveam nevoie de un impuls din exterior. Am intrat în concurs și mi-am spus povestea chiar în ultima zi… A fost o încercare ”cu șanse minime” în mintea mea, dar… se pare că norocul (prin intermediul Gianinei și a lui Daniel) s-a îndreptat către mine.

Am început programul cu o săptămână mai târziu, deoarece chiar în prima săptămână am fost plecată în concediu, unde mi-am făcut de cap ca un copil… cu înghețată și gogoși… știind că voi intra apoi la dietă. Am pornit de la ”glorioasa” greutate de 90,3 kg, cu speranța că voi reuși să slăbesc măcar 10 kilograme, în cele trei luni de program. Îmi amintesc de prima ședință. Am fost întâmpinată de zâmbetul Gianinei, după care a început ”nebunia”. Când am văzut câte greutăți și-au pregătit colegii de suferință, am crezut că nu o să pot face mare lucru. Mi-am pus cumințică greutățile lângă salteluță și am așteptat să văd cum funcționează. M-am conformat când a început antrenamentul, dar când exercițiile au devenit din ce în ce mai grele, îmi veneau în mine mereu cuvintele ”nu pot să fac asta… e prea greu”…. după care mă dojeneam în mintea mea ”nu ți-ar fi rușine să gândești că nu poți?”… ”ba poți…. ai făcut lucruri mult mai grele în viața asta… fii recunoscătoare pentru ce ai primit și pune osul la treabă”. Și cu gândurile astea …. și cu ajutorul celor doi antrenori… am reușit să depășesc prag cu prag… De la câteva genuflexiuni chinuite, am ajuns să fac programul aproape complet. Dieta primită a fost de mare ajutor. Deși nu am ținut-o ”ca la carte”, m-am inspirat din meniuri și am mâncat cât mai sănătos. Am redus foarte mult aportul caloric, am băut mult mai multă apă, am ținut jurnalul alimentar cu strictețe și …. am sperat să dea rezultate.

M-am ambiționat să nu mă cântăresc acasă și să aștept până la evaluarea de la sfârșitul lunii. Soțul meu slăbise în primele două săptămâni 4 kilograme, doar mâncând ce pregăteam eu, lucru care mă ambiționa și mă supăra în același timp. Știam că eu nu voi reuși să slăbesc atât de repede ca el.  În ziua evaluării încercam să mă gândesc cam cât am dat jos… dar apoi imediat mă opream… pentru a nu fi dezamăgită. Și nu am fost. După doar 7 antrenamente și trei săptămâni de dietă am reușit să slăbesc 4 kilograme. Uau… nu-mi venea să cred… a fost o surpriză minunată, care m-a ambiționat să continui și poate chiar să lucrez și mai intens.

Acum aștept… de fapt nu aștept, ci îmi propun să lucrez și mai intens pentru a vedea următoarele rezultate. Sunt recunoscătoare pentru oamenii frumoși pe care i-am întâlnit și pentru șansa oferită. Sper ca programul să meargă la fel de bine în continuare, iar la final să fiu mai ușoară cu cel puțin 10 – 12 kilograme pentru a mă apuca din nou de tratamentele care mă vor duce mai aproape de visul meu și al soțului, acela de a strânge în brațe copilul mult dorit.”

 

Echipa Fantastic Fit este alături de tine în drumul spre acest vis minunat! You rock it! 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *