Fight Klub Bag Box Fantastic Fit Podu Ros

Fight Klub Bag Box Fantastic Fit Podu Ros

V-am facut de curand cunostinta cu antrenamentul Fight Klub Khai Bo. Daca nu ati apucat inca sa ajungeti, va astept cat mai curand. Asa ceva nu se poate rata. Atmosfera incendiara nu se poate uita.
Dar, intre timp, ne-au ajuns niste prieteni (6 mai exact), la sala din Podu Ros. Unul din ei poate fi cel mai bun prieten al tau.

Sunt sacii magici care te introduc in magia antrenamentelor Fight Klub Bag Box. Asemeni Khai Bo, Bag Box-ul creaza dependenta. Diferenta dintre ele este ca acum avem sacii care te ajuta sa lovesti in punct fix si cu mai multa forta. Practic, ai un adversar real, puternic, stabil, care te ajuta sa iti duci antrenamentul la urmatorul nivel.

fight klub bag box fantastic fit

De ce a durat atat pana sa introducem clasa la Fantastic Fit Podu Ros? Aveam suficiente variante de saci in tara dintre care puteam alege dar am vrut sacii FitBoxe, unii din cei mai buni, stabili si rezistenti saci de pe piata. Si au venit tocmai din Italia.

La un sac pot lucra de la 1 la 4 persoane, asa ca avem o capacitate de maxim 21 persoane la Fight Klub Bag Box. Pentru siguranta ta, ar trebui sa ai o pereche de manusi cu care sa lovesti in ei.

Forta, coordonare, rezistenta, capacitate cardiovasculara – aceste aspecte ti le dezvolti participand la clase. Cu energia vii tu de acasa sau o castigi pe parcurs ce incepi sa te lasi dus de val.

Specific Fight Klub, muzica antrenanta si atmosfera incendiara nu te vor lasa sa te opresti decat atunci cand ai terminat antrenamentul. Faptul ca numeri repetarile cu voce tare, te motiveaza si nu te lasa sa te opresti.

Fight Klub Bag Box