Fight Klub Khai Bo – Nebunie din prima

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fight Klub Khai Bo – Nebunie din prima

Ioana sunt, I’m back! :)

Si nu oricum, ci cu informatii la cald despre evenimentul de aseara – lansarea Fight Klub Khai Bo la Fantastic Fit Podu Ros. Cu ce sa incep? Cu toate pregatirile mele, recunosc faptul ca am avut emotii (asa sunt eu, ma stresez chiar daca stiu ca m-am pregatit si chiar daca eram tot in cadrul familiei mele de fantastici). Dar am avut emotii pana sa apara fantasticii si pana sa inceapa muzica. Dupa, m-am lasat dusa de val. Cam atat despre mine. Sa trecem la lucruri mai interesante.

fight klub khai bo fantastic fit iasi

Se anunta un antrenament full house, cu casa inchisa. Sincer, parca eram putin indoielnica de faptul ca va veni toata lumea, dar chiar a venit. Se pare ca antrenamentul a trezit un interes crescut in randul copiilor mei. Era ceva nou, era ceva despre care le-am tot povestit si se pare ca dorinta de a testa Fight Klub Khai Bo s-a si materializat.

Atmosfera incendiara nu a intarziat sa apara, la propriu si figurat. “Nu te opri!”, “Continua!” au fost unele din cele mai auzite exclamatii ale serii! De ce? Pentru ca atunci cand simti ca nu mai poti, tinzi sa o lasi mai moale, dar la Fight Klub Khai Bo nu ai voie, tragi de tine pana in ultima secunda.

Countdown-ul (8-7-6-5-4-3-2-1) specific conceptului a fost o motivatie in plus pentru fantastici. Faptul ca isi numara repetarile ramase, ii ajuta sa continue si sa isi duca antrenamentul pana la final. Recunosc, e putin greu sa determini din prima o numaratoare puternica si continua de la toti participantii, dar e o chestiune de timp si exercitiu. Sunt sigura ca pe parcurs, numaratoarea va fi tot mai puternica, iesita din suflet de fighter. Va rasuna tot orasul!

Cateva feedback-uri la cald:

“The best !! 😍 Cred că a fost una dintre cele mai energice, solicitante și cu o super atmosferă ora la care am participat până acum 😍 chiar dacă am terminat ora epuizată, încă mai am forță să strig: 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 abia aștept următoarea ora 😍😍”

“E foarte fain 😍. Aștept să văd cum se comportă mâine mușchii mei, nu cred că vor fi la fel de încântată când mă trezesc 😂”

#genial #maivreau

“Solicitant și foarte complex , îmi simt toți Mușchii pe care am crezut ca nu ii mai am. Zezepuizant👌👍 maxiiim de fain, OPEN for new.”

“Alert, mult mai solicitant decât tot ce am încercat până acum. In concluzie o noua provocare 😍”

“Prea fain💪👏👏😍”

” Energic 😍”

“A fost super …imi place mai mult decât Steel”

Eu de la emotii, am ajuns sa fiu nerabdatoare si astept urmatorul antrenament. Cred ca si voi la fel!

Keep it on fire! Be the best Fight Klubbers!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *