Imbatranirea poate insemna sa devii mai puternica si mai sexy!

fantastic fit imbatranirea
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Imbatranirea poate insemna sa devii mai puternica si mai sexy!!!

Cei ce nu au grija de sufletul si de corpul lor, intr-adevar, se pot teme de trecerea anilor, un proces ireversibil care odata ce-si infinge coltii, nu ii mai poti scoate. Dar, nu pentru toti e la fel, nu si pentru mine sau pentru tine, fantasticule! Pentru noi, trecerea anilor nu e decat un fel de a ne masura evolutia in bine. Ce iti arata mai bine transformarea daca nu timpul care ticaie si te motiveaza sa nu uiti ce obiective ai?!

Nu ti s-a intamplat sa iti spui “acum 3 luni nu imi mai veneau acesti pantaloni, acum mi-s putin larguti” sau “acum  nu mi se mai vad colacei cand ma asez”? Cu siguranta ai trecut prin asemenea momente!

Eu STIU ca pot sa arat mai bine cu fiecare an ce trece; e alegerea mea; vreau si pot. As putea chiar sa ma compar cu altii de varsta mea si sa ma simt bine, dar nu o fac; eu ma compar doar cu acel “eu” din trecut si sunt multumita mereu.

Eu devin mai puternica pe zi ce trece, eu devin ceea ce vreau sa devin, eu am intreaga putere asupra corpului meu si a vietii mele si nimeni si nimic nu ma poate impiedica sa-mi ating telul!

Cu totii avem momente grele, momente care ne apasa, momente care ne pun la pamant, dar faptul ca ne ridicam si ne continuam drumul cu o motivatie si mai mare, ne face tot mai puternici; inainte! inainte! inainte! – e ceea ce trebuie sa te ghideze mereu! Tine minte!

Gandeste-te cum erai acum 1-2-3-…-5 ani cand sportul inca nu iti intrase in suflet. Daca esti printre norocosii care au imbratisat cu mai mult timp in urma miscarea, esti printre fericitii pe care acum acest articol ii ajuta sa vada diferenta sau, ca sa fiu in tema, sa vada efectele imbatranirii.

Lasa anii sa treaca iar tu simte-te tanar chiar si la 40 – 50 de ani. E vorba despre stilul de viata pe care il adopti. Eu ma simt mai energica, mai in forma si mai increzatoare  in mine la aproape 30 de ani decat eram la 18 ani.

Transforma orice forma de miscare care te pasioneaza intr-un stil de viata si bucura-te de ea in fiecare zi; te provocam sa razi, sa te simti bine, sa ai grija de corpul tau si anii te vor rasplati 

Imbatranirea poate insemna sa devii mai puternica!

Imbatranirea poate insemna sa devii mai increzatoare!

Imbatranirea poate insemna sa devii mai energica!

Imbatranirea poate insemna sa devii mai frumoasa!

Imbatranirea poate insemna sa devii mai sanatoasa!

Imbatranirea poate insemna sa devii mai sexy!

Imbatranirea poate insemna sa devii mai atragatoare!

Imbatranirea poate insemna sa devii mai inteleapta!

Imbatranirea poate insemna sa devii mai luptatoare!

 

Imbatranirea poate insemna sa devii mai fit!

Imbatranirea poate insemna sa devii mai fantastica!

Si lista poate continua… Pentru tine ce inseamna imbatranirea? 

Daca nu ai sti cati ani ai, cati ti-ai da? Te provocam!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *