Ines Dumitriu

Ines Dumitriu 

Ines

De-a lungul timpului, pe o perioda de mai bine de 15 ani, Ines a incercat tot felul de activitati sportive si diete, a mers la o multitudine de sali si a lucrat cu multi antrenori, insa niciodata nu a reusit sa gaseasca motivatia de a-si schimba stilul de viata si a si-l transforma in unul sanatos.

“Calatoria” ei haotica s-a incheiat in noiembrie 2016, atunci cand a intrat pentru prima oara in sala din Metalurgie si i-a cunoscut pe Gianina si pe Daniel. Atunci a fost momentul in care Ines s-a indragostit de sport si s-a dedicat cu seriozitate acestei noi “relatii”. Mai apoi, a participat si la antrenamentele Alexandrei si ale Ioanei, intarindu-si astfel convingerea ca a ajuns unde trebuie.

Rezultatele pe care le-a obtinut prin intermediul sportului au determinat-o sa le vorbeasca si prietenilor despre lucrurile frumoase care se intampla la Fantastic Fit, despre starea de bine pe care ti-o ofera antrenamentele si despre comunitatea de oameni motivati din care ai sansa sa faci parte. A reusit sa schimbe atitudinea fata de sport a catorva persoane care acum, la randul lor, merg cu drag la sala.

“Zi de zi, nu incetez sa ma impresionez de felul in care m-am schimbat cu ajutorul echipei Fantastic Fit, de transformarea mea dintr-o sedentara convinsa intr-o persoana indragostita de sport. Sportul a adus in viata mea o multitudine de beneficii iar intalnirea cu instructorii m-a facut sa realizez ca in spatele tuturor antrenamentelor sta multa munca, dar si o stiinta ce trebuie stapanita.

Acest lucru m-a impulsionat sa ma informez mai mult, sa devin mai buna si sa-mi doresc sa contribui si eu cu putin la cresterea acestei comunitati frumoase, chiar daca activitatea mea in cadrul echipei este formata din cuvinte, nu din flotari.”,

Ines Dumitriu,

Social Media Specialist Fantastic Fit