Ioana Madalina Calarasanu

Ioana Madalina Calarasanu

”Ai grija de corpul tau! Este locul in care vei trai toata viata.”

 ioana madalina calarasanu

 

 

 

 

 

Activa si dedicata, proaspat absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Iasi, Ioana doreste sa isi dezvolte competentele dobandite in bancile de curs si diversele baze sportive, totodata sa le impartaseasca si altora ce a invatat. Ioana are experienta si in domeniul pedagogiei, in liceu a urmat profilul vocational „invatator-educator” si a continuat cu facultatea ce a format-o pentru postul de profesoara de educatie fizica.

Lucrul cu oamenii a fost din totdeauna un mod de a se simti in largul ei, fiind mereu cu zambetul pe buze, avand rabdarea necesara pentru a asculta, invata si indruma atat cat ii sta in masura si pregatire. In urma unui curs de instructor de aerobic-fitness, ea a descoperit si o alta modalitate de a-i face pe cei din jur sa isi descopere si alte laturi, de a-i face sa aiba incredere in fortele proprii si cresterea stimei de sine prin modelarea corporala, sau pur si simplu prin activitati relaxante.

Certificari:
– Absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport
– Personal Trainer
– Instructor Aerobic-Fitness

„De cand ma stiu am practicat diverse sporturi, de la gimnastica la baschet, de la volei la inot, intelegand de-a lungul experientelor ca nu sunt o persoană statica, ci una ce doreste sa afle si sa experimenteze cat mai multe activitati sportive. Imi place sa vad oameni optimisti si dornici sa faca schimbari in viata lor pentru un curs mai sanatos a zilelor ce urmeaza.”