Kangoo Jumps Iasi

Kangoo Jumps Iasi

– Join today and feel fantastic! –

fantastic-fit-kangoo-jumps-iasi-master-class-kinga-sebestyen

Kangoo Jumps Iasi reprezinta o forma de aerobic la care participantii utilizeaza o pereche de ghete speciale.

Ghetele de Kangoo Jumps Iasi sunt create pe principiul rebound, implicand o miscare fara riscuri, care reduce cu aproximativ 80% impactul negativ pe care picioarele il au in contact cu solul.

Oamenii care nu mai pot alerga din cauza problemelor cu genunchii si a celor articulare vor avea din nou aceasta capacitate cu ajutorul acestor ghete.

Orele sunt distractive, muzica placuta, participantii binedispusi, fiind o activitate cardio ce vizeaza scaderea tesutului adipos.

Greutatea ghetelor si specificul exercitiilor determina tonifierea musculaturii, a membrelor inferioare si a abdomenului in mod deosebit.

Coregrafiile specifice pe ghetele de Kangoo Jumps  Iasi si muzica bine aleasa determina o stare de buna dispozitie pe tot parcursul orei.

La Fantastic Fit, clasele de Kangoo Jumps Iasi se tin in toate cele trei locatii, aflate in parti diferite ale orasului, astfel incat, oriunde te afli, poti ajunge usor la Kangoo Jumps Iasi Copou, la Kangoo Jumps Iasi Tudor Vladimirescu sau la Kangoo jumps Iasi Agronomie.

Ca orice activitate din marea familie a aerobicului, Kangoo Jumps aduce numeroase beneficii asupra organismului si sanatatii. Avand in vedere ca este o activitate care necesita incaltaminte speciala, putem vorbi despre beneficii specifice care aduc un plus activitatii. Astfel, principalele beneficiile ale practicarii  Kangoo Jumps Iasi sunt:

– protejeaza articulatiile si coloana

– imbunatateste sistemul cardio-vascular si cel pulmonar

– intareste sistemul osos

– intareste sistemul imunitar

– imbunatateste mobilitatea, echilibrul si capacitatea de coordonare

– stimuleaza endorfine, provocand o stare de bine

Descopera si alte activitati Fantastic Fit!