Kangoo Jumps Kinga Sebestyen – Master Class Fantastic Fit Iasi

master class kinga sebestyen fantastic fit
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kangoo Jumps Kinga Sebestyen – Master Class Fantastic Fit Iasi

Dupa cum probabil majoritatea stiti, Kinga Sebestyen e antrenorul de fitness care a adus Kangoo Jumps in Romania. E sportul care a schimbat total viziunea lumii asupra industriei. Kangoo Jumps e un antrenament energic, motivant si distractiv si in plus, iti protejeaza articulatiile si coloana.

Va asteptam sa participati vineri, 9 februarie 2018, ora 19:40 la cea mai distractiva ora de Kangoo Jumps ever. Inscrierea este valabila doar penru membrii (abonatii) Fantastic Fit. In cazul in care nu ati fost sau ati uitat cum a fost acum un an si ceva la masterclass-ul anterior, trageti un ochi pe articolul de dupa eveniment.

kangoo jumps kinga sebestyen master class fantastic fit master class kinga sebestyen fantastic fit

E un masterclass in cadrul caruia vom face si tombola pentru biletul la marele eveniment al anului, 10 ani Kangoo Jumps Romania, de la Miercurea Ciuc. Asa ca, daca esti fantastic si ai abonament valabil la noi in perioada 25.01 – 08.02, nu uita sa ne spui ca vrei sa te inscrii in cursa pentru marele premiu si cu putin noroc, poate fi al tau.

Master class-ul va fi tinut in locatia Fantastic Fit Metalurgie iar locurile sunt limitate. Contacteaza unul din instructorii nostri pentru inscriere.

Speram sa ne revedem pe 9 cu multa energie!

P.S. Dragi colegi, instructori de Kangoo Jumps din Iasi, va asteptam si pe voi. Va rugam sa ne contactati pentru rezervarea unui loc. :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *