Lansare Fight Klub Khai Bo la Fantastic Fit Podu Ros

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lansare Fight Klub Khai Bo la Fantastic Fit Podu Ros

fight klub khai bo iasi fantastic fit activitati
Buna,
Ioana pe frecventa. :)

Nu stiu cum se face, dar toate activitatile pe care le predau mi-au ajuns la suflet prin vorba “dragoste la prima vedere”. Daca nu ma conectez trup si suflet cu ceea ce fac, nu are cum sa functioneze. Vazut, placut, invatat, predat si nu ma opresc pana nu devin in top instructori pe fiecare din ele.

Ultima certificare, si cea pentru care dedic aceasta postare, e de instructor Fight Klub Khai Bo si Bag Box. La inceputul lui 2018 mi-a picat cu tronc si am prins primul curs organizat din momentul in care am spus “DA”. Sunt doua luni de atunci iar luna aceasta lansez antrenamentele la Fantastic Fit Podu Ros. Sincer, sunt nerabdatoare si plina de emotii in acelasi timp.

Am avut ocazia inainte de toate, sa ma certific pe Tae Bo, dar conceptul Fight Klub Khai Bo si Bag Box mi-a intrat la inima si nu mai am ochi pentru altul din zona (cu exceptia Steel Combat). Cand ai un Master Trainer care te inspira, te motiveaza si iti insufla pasiune pentru concept, nici nu are cum sa fie altfel.

Cand auzi ca e vorba de Fight, te gandesti ca nu e un antrenament pentru fete, dar mie mi se potriveste ca o manusa. Si nu, nu e un antrenament care sa diferentieze pe sexe participantii. Oricine, la orice varsta, aflat la orice nivel al activitatii fizice, poate participa. Difera, ca la orice alta activitate, gradul de implicare al fiecaruia.

Acum voi vorbi despre prima activitate ce va intra in grila de la fantastic Fit Podu Ros, si anume Khai Bo. Este un antrenament care scoate la iveala bestia din tine, un antrenament energic, un antrenament care te lasa fara suflare, un antrenament care prin energia specifica, nu te va lasa sa te opresti nici atunci cand simti ca nu mai poti.

Khai Bo, concept inspirat din box si arte martiale, inca este putin cunoscut in tara (mai mult in Bucuresti), dar am de gand sa il fac cunoscut in Iasi asa cum am facut si cu POUND-ul. Nimeni nu ma poate opri cand imi stabilesc obiective.

Lansat in UK, abia intrat in cateva tari in Europa, este unul din acele antrenamente de care devii dependent, este distractiv si ii provoaca chiar si pe cei care se cred de neoprit.

Muzica este unica, Drum & Bass-ul te motiveaza sa nu te opresti. Cu un BPM crescut, cu un ritm alert, la care adaugi energia ta la pachet, te trezesti la un antrenament pe care abia poti sa il duci la bun sfarsit. Si nu pentru ca sunt miscari complicate, din contra. Miscarile sunt usor de executat, tu trebuie sa te concentrezi pe forta, tehnica si respiratie.

Atmosfera este incendiara la o clasa de Khai Bo (amplificata de muzica), combinand antrenamentul cardio cu loviturile dinamice de pumni si picioare. Consumul de energie este garantat, ceea ce duce la arderea caloriilor. In plus, iti imbunatatesti capacitatea cardiovasculara (fiind un antrenament cardio), rezistenta, forta (cu ajutorul loviturilor), flexibilitatea si coordonarea.

Bring the energy! The best workout in the town is about to begin!
Nu-i asa ca ti-am atras atentia? Promit ca nu vei regreta!

Participa la evenimentul cu intrare libera de pe 28 ianuarie 2019 si indragosteste-te de concept!

Khai Bo la Fantastic Fit in Iasi!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *