Master Class Kangoo Jumps Kinga Sebestyen Iasi

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

kangoo-jumps-kinga-sebestyen-iasiFantastic Fit organizeaza in data de 6 noiembrie 2016, cea mai mare ora de Kangoo Jumps din Iasi, la Providenta. E un Master Class Kangoo Jumps Kinga Sebestyen Iasi.

Invitata noastra speciala este antrenoarea care a adus acum 10 ani Kangoo Jumps in Romania. Ajunge foarte rar in Iasi (avand multe evenimente in afara tarii) dar cand vine in Iasi, pune sala pe jar cu un Master Class de exceptie. Este o ora in care cei care nu au mai practicat niciodata acest sport, pot vedea cat de distractiv poate fi un antrenament eficient. Ceilalti, se vor convinge o data in plus si vor castiga o ora de buna dispozitie binemeritata la final de weekend.

Cu o experienta de peste un deceniu in aerobic si mai bine de patru ani in Kangoo, Kinga Sebestyen se poate numara cu un portofoliu impresionant de clienti, printre care si Mihaela Radulescu, surorile Kardashian si numeroase vedete din tara, precum Roxana Ciuhulescu, Dani Otil, Elena de la Mandinga, Andreea Marin si chiar cu Nicoleta Luciu pe care a ajutat-o sa slabeasca dupa nasterea primului copil.

Kangoo Jumps este una din cele mai moderne tehnici de aerobic din lume, iar ghetele cu arcuri pe care se practică acest sport au fost iniţial create pentru persoanele cu diverse traumatisme ale coloanei vertebrale şi articulaţiilor, iar mai târziu, au început să fie folosite şi în sălile de fitness.

Kangoo Jumps este un sport care se bazeaza pe aerobic, folosind un echipament special. Ghetele reduc impactul cu solul cu pana la 80% si asigura un antrenament eficient, extrem de benefic organismului: abdomen bine lucrat si musculatura fesierilor mult mai ferma. In plus oricine poate participa, indiferent de varsta.

La Fantastic Fit, antrenamentele de Kangoo Jumps sunt prezente de 2 ani, timp in care numeroase persoane s-au bucurat de beneficiile pe care acestea le-au adus. E un sport care s-a dezvoltat mult in Iasi in ultimii ani si prinde tot mai mult teren in fata celorlalte tipuri de antrenamente.

La eveniment sunt inscrise deja aproximativ 100 de persoane dar mai sunt doua zile de inscrieri si numarul creste pe zi ce trece.

Participa si tu la

Master Class Kangoo Jumps Kinga Sebestyen Iasi la Fantastic Fit.

Urmareste-ne pe Facebook!

UPDATE: Mai sunt cateva locuri la Master Class Kangoo Jumps Kinga Sebestyen Iasi la Fantastic Fit

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *