Master Class Kinga Sebestyen in Iasi la Fantastic Fit – dupa eveniment

Master class Kinga Sebestyen in Iasi la Fantastic Fit
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Master class Kinga Sebestyen in Iasi la Fantastic Fit
Am incheiat cu succes “Master Class cu Kinga Sebestyen”, motiv pentru care dorim sa va impartasim o mica parte din ce a insemnat si va insemna pentru noi acest eveniment.

Kinga avea programat un turneu prin tara pentru promovarea Kangoo Jumps ca activitate care te ajuta sa slabesti. Avand in vedere ca Iasi nu era pe lista, am stabilit sa organizam acest Master Class. Am considerat ca e o onoare sa o avem ca invitat special, am acceptat provocarea si am inceput sa pregatim evenimentul.

Prima piedica a fost gasirea unei locatii, dorind una mai centrala, astfel incat sa fie usor de ajuns din orice colt al orasului. Nu era nimic liber din pacate, motiv pentru care am ajuns la Centrul de evenimente Providenta. Ne bucuram ca am organizat evenimentul acolo: sala mare, ingrijita, scena mare si rezistenta, personal prompt, mereu dispus sa ne ajute cand aveam nevoie de ceva.

Master class Kinga Sebestyen in Iasi la Fantastic Fit

Usor, usor, am inceput promovarea evenimentului printre cunostinte si pe Facebook. Cu toate ca la inceput inscrierile au fost scazute, cu cat se apropia evenimentul, numarul crestea simtitor. Iubitorii de Kangoo Jumps din Iasi trebuiau sa fie prezenti, Kinga nu mai ajunsese in oras de 3 ani.

Ajunsi in ziua cea mare, am inceput pregatirea salii de pe la orele pranzului, urmand sa o asteptam pe Kinga si ghetutele fermecate. De la sosirea ei pana la sosirea primilor participanti timpul pur si simplu a zburat. La intrare se completau biletele pentru tombola de la finalul evenimentului si se dadeau ghetele rezervate. De aici pana la prima saritura in sala parca a fost timp de 2-3 clipiri. Oameni veseli, energici, treceau pragul in sala, faceau fotografii si asteptau cu interes distractia ce urma sa vina.

Master class Kinga Sebestyen in Iasi la Fantastic Fit

A urmat o ora in care s-a “muncit” pe bune, o ora in care sareai si scoteai toata energia din tine. Atmosfera pe care Kinga reuseste s-o creeze la fiecare eveniment, nu poate fi egalata. Nu putem uita peruca vesela pe care a purtat-o Daniel in prima parte a Master Class-ului.

A curs cu fotografii, video si live-uri realizate de cei insarcinati cu aceste actiuni cat si de participanti. Astfel, am reusit sa strangem niste amintiri fizice pe care le asezam la loc de cinste si asteptam urmatorul eveniment care va fi si mai mare.

Tombola cu premii si-a ales castigatorii la final de eveniment, unde atat Kinga cat si noi am premiat norocosii extrasi din urna.

Reactiile de dupa au fost mai mult decat multumitoare pentru noi ca organizatori ai evenimentului si pentru Kinga ca invitat de onoare si promitem ca urmatorul sa fie si mai grandios. “Ati facut o treaba super!”, “A fost o atmosfera fantastica!”, “Asteptam urmatorul eveniment!” au fost cateva din reactiile de dupa, mesaje primite de la cei care si-au rezervat timp duminica seara pentru o ora de miscare.

Poate ca din exterior s-a vazut totul ca find foarte usor, dar e foarte greu sa organizezi un eveniment de asemenea amploare. Cu toate acestea, abia asteptam sa il organizam pe urmatorul; munca si responsabilitatile ce le presupune, se concretizeaza la final in multumirea proprie ca a iesit un eveniment fantastic.

Master class Kinga Sebestyen in Iasi la Fantastic Fit Master class Kinga Sebestyen in Iasi la Fantastic Fit

Multumim echipei noastre ca a fost alaturi de noi si ne-a sustinut; le multumim si celorlalti instructori din Iasi care au venit cu o parte din echipele lor sa faca miscare alaturi de noi. Multumim celor din umbra care ne-au ajutat ca evenimentul sa iasa fantastic. Mai mult decat toate, ii multumim Kingai ca ne-a onorat cu prezenta.

Ne vedem la sala!

Master class Kinga Sebestyen in Iasi la Fantastic Fit


Mai multe fotografii si video in curand!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *