Mic dejun fantastic

mic dejun fantastic fit
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mic dejun fantastic

Ca micul dejun e important, stii, ca e greu sa te trezesti dimineata, o stii si mai bine, dar gandeste-te ca in maxim jumatate de ora iti poti face o masa sanatoasa si delicioasa. Nu merita sa tai putin din somn pentru un mic dejun fantastic? 

mic dejun fantastic fit

Sau poate te-ai saturat de acele variante de mic dejun in jurul carora te invarti de obicei? Scoate ingredientele la interval, joaca-te cu ele si transforma-le cu putina imaginatie, in “opere de arta”. In timp ce le faci sa arate si sa guste fantastic, numai bine iti lasi  corpul sa realizeze ca s-a trezit si vine si pofta de mancare. Incearca variante noi de mic dejun in fiecare zi. Cateva modalitati de prezentare iti oferim noi galeria de mai jos.

mic dejun fantastic fit

Da-ti toata silinta si intra in pielea unui bucatar de exceptie. Daca incerci sa faci totul mai simplu si rapid, sa pui repede in farfurie cum apuci niste ingrediente, cu timpul e posibil sa te plictisesti. In plus, un mic dejun fantastic laudat de cei dragi, atrage dupa sine motivatia de a face data viitoare ceva mai frumos si mai bun.

mic dejun fantastic fit

Ce ai nevoie?

  1. motivatie
  2. vointa
  3. imaginatie
  4. ingrediente
  5. spatiu de joaca
  6. putin timp
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *