POUND Fit – adevaruri si dezvaluiri

POUND rockout workout fantastic fit iasi 2
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

POUND Fit – adevaruri si dezvaluiri

A trecut un an si ceva de cand am pus pentru prima data betele (Ripstix-urle) in mana. Ce pot sa zic? Muzica si miscarile sunt molipsitoare iar energia pe care POUND ti-o da, e inconfundabila. Am simtit-o inca de la primul masterclass la care am participat. Un curs intr-o zi de sambata pe meleaguri straine, in care am avut practica toata ziua, m-a transformat in urmatoarea saptamana intr-un mini-robotel. Atunci mi-am dat seama, pe baza a ceea ce simteam (febra musculara la coapse, fesieri, abdomen, brate, spate), ca un antrenament ce pare joaca, nu e chiar asa. Pe mine m-a atras conceptul in sine si m-am convins de eficienta lui pe propria piele. Simti muschi pe care nu credeai ca ii ai. Nu degeaba e “Sculpt” in sloganul POUND.

POUND rockout workout fantastic fit iasi 1

E molipsitor, e antrenant, te ajuta sa te descarci (daca te-a suparat seful in ziua cu pricina, ai motiv sa lovesti mai tare :D), e ceea ce are nevoie fiecare din noi la final de zi. Si nu exagerez. Lovesti, te descarci, te concentrezi sa executi corect, dai tot ce poti din tine (putin mai mult de fapt) si pur si simplu uiti de tot si de toate. Esti doar tu cu betele tale si galagia din jur…ah, mai e si muzica ce te motiveaza o data in plus. Rezultatele apar pe masura interesului pe care ti-l dai in timpul antrenamentului, insa felul in care te simti nu se compara cu nimic. Unde mai poti sa urli, sa lovesti cu “obiectul muncii”, sa te incrunti, sa zambesti, sa te simti un adevarat rockstar, sa te distrezi in timp ce te antrenezi, daca nu la POUND?

Track-uri cu genuflexiuni sau fandari…in teorie poate, pentru ca la ora uiti ca le executi deoarece in acelasi timp trebuie sa lovesti pe muzica si sa executi corect … crede-ti-ma ca e o activitate ce intra in sange. Ba esti sus si lucrezi picioarele, ba jos pentru abs, ba “lenevind” pe spate pentru fesieri si uite asa trece pe nesimtite ora (a doua zi e pe simtite :) )

Ce ador e ca te ajuta sa iti imbunatatesti ritmul, sincronizarea, coordonarea, viteza, agilitatea, rezistenta, muzicalitatea si … forta pentru ca loviturile sunt pe bune, nu doar ne prefacem, asa ca nu te pune cu un rockstar de-al meu, ca stie sa loveasca. :)) Toatea acestea ajuta la arderea la pana la 900 calorii, depinde cat de mult te implici.

Toti avem miscari care mai scartaie dar ripstix-urile pot fi magice, dintr-o data iti iese perfect, te simti in al noualea cer si speri ca cei din spatele tau sa fi observat cat de rockstar esti. Sau … vine deodata momentul in care melodia ta preferata apare…gata, pana acum m-am jucat, trecem la treburi serioase.

In loc sa numeri repetarile si sa te uiti mereu la ceas, POUND, in mod strategic te distrage de la intensitatea ridicata si de la durata antrenamentului si iti muta focusul pe ritm si volum. Este motivul pentru care devii dependent de POUND – nu mai poti sta deoparte.

Fiecare melodie de 2 -4 minute este calibrata cu grija cu exercitii de intensitate mare si secvente prelungite de ardere a grasimilor, oferindu-ti cel mai bun antrenament intr-un timp scurt. Dupa ce termini o clasa de 45 minute, ai cam 15.000 repetari si treci cam prin 70 tehnici fara ca macar sa realizezi.

De fiecare data cand iesim de la POUND, suntem cei mai tari, stiind ca am lucrat la cote maxime si suntem pregatiti pentru orice urmeaza sa ne ofere viata. Nimic nu te face sa te simti mai badass decat tricoul ud, ripstix-urile verzi si freza ciufulita.

Numeroase studii au demonstrat efectele drummingului asupra amplificarii functiei cerebrale si eliberarii stresului. Ritmul permite creierului sa-si imbunatateasca focusul, ajuta la cresterea capacitatii intelectuale si puterii de decizie, intareste sistemul imunitar, scade anxietatea si oboseala.

Daca ai vazut vreodata un drummer, e clar ca este o activitate epuizanta. Acum, cu POUND, drummingul s-a transformat in antrenament si odata ce-l incerci, nu prea mai vrei sa lipsesti.

POUND FACTS:

1. Totul pare frumos si distractiv pana la “repede” :))
2. “Bicicleta” face multe “victime”
3. Lucrezi intens partea centrala a corpului
4. Afli pe unde se afla flexorii coapselor
5. Incepi sa adori o melodie si in timpul liber pentru ca adori sa POUND-uiesti pe ea
6. Te elibereaza complet de stres si nervi
7. Te ajuta sa slabesti, cu accent ridicat pe talie si coapse
8. Cool down-ul e mana cereasca :))
9. “Feel the rainbow” e pe bune, chiar il simti :)) (rainbow = tehnica)
10. Fețe incruntate care se chinuie sa nu renunte, avem la ordinea zilei

Am predat Kangoo timp de doi ani pana sa ajung la POUND; m-am bucurat de antrenamente cu ritm si muzica dar pana la acest Rockout, nimic nu ma facea sa simt muzica pana in adancul sufletului. Esti parte din muzica, esti parte din poveste, esti un rockstar adevarat.

Sweat drops roll down your face. Music swells. Ripstix strike. Bassline reverb into your soul. You’re no longer working out, you’re rocking out!

Ioana la butoane!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *