Steel Combat

steel combat iasi fantastic fit iasi

STEEL COMBAT

STEEL COMBAT este o clasă de Combat Fitness care invită participanții la o experiență de senzații unice. În timpul celor 50 de minute ale clasei, ne antrenam folosind cele mai populare tehnici de la cele mai eficiente sporturi de contact ale planetei. Steel Combat este o sesiune de antrenament simplă, dinamică și intensă, dar și una distractivă, eficientă și sigură, reducând stresul, tonifiind corpul și asigurând arderea caloriilor.

Pe durata antrenamentului, prin loviturile de brate si picioare, iti vei tonifia si intari intreg corpul si stimula mintea. Lovesti, te distrezi, te eliberezi, iti gasesti un inamic fictiv si la final pleci acasa mai energizat ca niciodata.

Vrei sa vezi cum arata o mica parte dintr-un antrenament Steel Combat cu Ioana la Fantastic Fit Podu Ros? Trage un ochi pe filmuletul din linkul de mai jos:

https://www.facebook.com/FantasticFit/videos/2124258781171889/

Daca nici acesta nu te convinge sa incerci, te asteptam la fata locului sa vezi pe propria piele cum te poate epuiza un antrenament care la prima vedere pare o joaca. Programeaza-te si descopera forta unui antrenament inspirat din sporturile de contact. Cu siguranta nu iesi cu hainele uscate din “ring”.

Îndrăzniți să faceți parte din echipa noastră de “războinici” și deveniți parte a comunității pasionate de STEEL!

 

Steel Combat Iasi la Fantastic Fit