Tocanita de pui cu ciuperci si spanac

tocanita-de-pui-cu-ciuperci-si-spanac fantastic fit
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tocanita de pui cu ciuperci si spanac

V-am promis ca revin cu reteta unui preparat care ne-a facut ziua de sambata mai gustoasa. Ne place sa experimentam lucruri noi cu verdeturi de sezon. Da, am facut piata si am descoperit un nene de la care voi cumpara mereu de acum (cine face piata in CUG, il pot recomanda); este acel gen de om care isi lucreaza singur gradina in Targu Frumos, batran dar care munceste sa faca extra money. Spunea ca aprovizioneaza zilnic, mereu are legume proaspete si il cred. Am aflat de la el pana si cat de relaxant e sa stai pe marginea lacului intre salcii. Povestea atat de frumos, ca ma si imaginam acolo…

Revenind cu picioarele pe pamant, gata cu povestile, ma intorc la reteta noastra mega delicioasa si simpla.

 

tocanita-de-pui-cu-ciuperci-si-spanac fantastic fit

 
Ce ai nevoie pentru 4 portii de tocanita de pui cu ciuperci si spanac?
– un piept de pui
– ciuperci 500 gr
– spanac 250 gr
– 100 ml smantana lichida
– o ceapa medie
– 2 catei usturoi
– ulei de masline
– sare
– piper

tocanita-de-pui-cu-ciuperci-si-spanac fantastic fit

Cum se face tocanita de pui cu ciuperci si spanac?

Se taie in bucati mici pieptul de pui si se trage la tigaie in putin ulei de masline. Cand e gata, se scoate si se caleste ceapa, adaugandu-se ulterior ciupercile. Cand acestea sunt facute, se adauga usturoiul, smantana lichida, pieptul de pui si spanacul. Tot acum se pun si condimentele: sare si piper dupa gust. :) Se mai lasa pe foc pana scade smantana.
Param…Gata!

tocanita-de-pui-cu-ciuperci-si-spanac fantastic fit

Vedeti cat de simplu este sa iti prepari singur o mancare delicioasa? Mirosul e fantastic si totusi nu se compara cu gustul care e demential. Trebuie sa incerci reteta!

tocanita-de-pui-cu-ciuperci-si-spanac fantastic fit

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *