Vladut Leonte

Vladut Leonte

„Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta”
Leonte Vladut

Ghidandu-si existenta dupa un principiu bine cunoscut de toti, „mens sana in corpore sano”, dar aplicat de prea putini dintre noi, Vladut considera sportul nu doar o activitate ci si un mod de viata.

Animat de dorinta de a atinge perfectiunea, inca de la o varsta frageda Vladut a avut primul contact cu o sala de forta. Desi, era inca un copil, in mintea lui s-a inradacinat ideea ca poate deveni mai bun decat prietenii lui cu experienta in domeniul sportului.

Avand o personalitate vulcanica, dar fiind si un tip tenace, a inteles ca reusita in acest domeniu poate survine doar prin multa munca, disciplina si dorinta de a atinge succesul. Sportul nu te ajuta doar sa te mentii in forma, ci te si disciplineaza, iar acesta a fost un motiv definitoriu, pentru care Vladut a hotarat sa acorde o importanta deosebita acestei activitati.

Orele petrecute in sala s-au transformat de-a lungul timpului in experienta iar aceasta este premise ce il defineste pe Vladut. Daca esti dornic de a intreprinde o activitate noua, solicitanta si benefica, nu ezita si alatura-te! Cu siguranta nu vei regreta.

„Dintotdeauna am fost pasionat de sport si competitie, iubind miscarea si considerand ca ea trebuie sa faca parte din viata oricui, mai tanar sau mai putin tanar. Miscarea inseamna sanatate, acesta e un lucru pe care il cred cu tarie! Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din acesta o meserie. O meserie frumoasa, distractiva, in care pun intotdeauna multa pasiune.” Vladut Leonte.

 

In prezent, Vladut detine certificarea:

Instructor Aerobic (Fitness Scandinavia)