Fight Klub Khai Bo

fight klub khai bo iasi fantastic fit activitati

Fight Klub Khai Bo, concept inspirat din box si arte martiale, inca este putin cunoscut in tara (mai mult in Bucuresti). Lansat in UK, abia intrat in cateva tari in Europa, este unul din acele antrenamente de care devii dependent, este distractiv si ii provoaca chiar si pe cei care se cred de neoprit.

Muzica este unica, Drum & Bass-ul te motiveaza sa nu te opresti. Cu un BPM crescut, cu un ritm alert, la care adaugi energia ta la pachet, te trezesti la un antrenament pe care abia poti sa il duci la bun sfarsit. Si nu pentru ca sunt miscari complicate, din contra. Miscarile sunt usor de executat, tu trebuie sa te concentrezi pe forta, tehnica si respiratie.

Atmosfera este incendiara la o clasa de Fight Klub Khai Bo (amplificata de muzica), combinand antrenamentul cardio cu loviturile dinamice de pumni si picioare. Consumul de energie este garantat, ceea ce duce la arderea caloriilor. In plus, iti imbunatatesti capacitatea cardiovasculara (fiind un antrenament cardio), rezistenta, forta (cu ajutorul loviturilor), flexibilitatea si coordonarea.

Bring the energy! The best workout in the town is about to begin!
Nu-i asa ca ti-am atras atentia? Promit ca nu vei regreta!

Fight Klub Khai Bo in Iasi!